Izlet na dlani

POMLAD V ZDRAVILIŠČU RADENCI! 2 noči s polp. v Hotelu Radin 4* že za 89,5 eur na osebo

Najstarejša omemba kraja Radenci sega v leto 1436, ko so kraj poimenovali Radein – kar je tudi temelj za ime našega hotela. Posebnost Hotela Radin je pitni salon z izvirom naravne mineralne vode iz Radencev. Pitne kure z naravno mineralno vodo so simbol hotela, ki ga obiskujejo predvsem gostje, ki si želijo miru in sprostitve. Iz hotela imajo gostje neposreden dostop v termalni svet, zdravstveni in wellness center. Hotelska restavracija ponuja tudi zdrav kulinarični program. Privoščite si oddih v zdravilišču z blagodejno bioklimo!

Hotel Radin z 291 sobami je osrednji hotel Zdravilišča Radenci, ki goste pričakuje ob bogatih izvirih mineralne vode, v zeleni pokrajini žitnih polj in vinorodnih gričev ob reki Muri. Zdraviliški turizem in aktivni oddih gresta v Hotelu Radin z roko v roki, kar privablja tudi številne kongresne goste, ki si lahko v prostem času naberejo novih moči v tem uglednem slovenskem zdravilišču.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v Economy sobi za 2 osebi
2x polpenzion za 2 osebi
Neomejeno kopanje v bazenih s termalno vodo (na dan prihoda možnost kopanja od 11. ure dalje, na dan odhoda celodnevno kopanje)

Jutranjo gimnastiko in aqua fitnes
Uporabo kopalnega plašča
Pitno kuro
Brezplačni internet v avli hotela
Brezplačno parkirišče

 

Ponudba je unovčljiva do 16. 5. 2019, od 18. 5. do 26. 5. 2019 in od 4. 6. do 23. 6. 2019
(doplačilo za bivanje med vikendom znaša 5 €/oseba/noč)

Več info + rezervacija kupona tukaj:
Megabon
Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.