Izlet na dlani

POMLADNA PORTUGALSKA! Letalska karta iz Benetk in 3 nočitve v Lizboni (hotel 3* + letalo) že od 166 eur

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v aprilu (termin sob 09.04. – tor 12.04.2016) za dve osebi v portugalski prestolnici- Lizboni.

Ugodne direktne letalske karte vam omogoča letalska družba TAP z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 109 eur na osebo (v ceno je vključena tudi check in prtljaga).

V Lizboni so na voljo 3 nočitve (za termin 09.04. – 12.04.2016) v dobro ocenjenem hotelu v središču Lizbone 3*Residencial Joao XXI, kjer je cena za dve osebi že od 113 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi  za 3 nočitve (hotel+ letalo) v Lizboni tako znaša od 331 eur (oz. 166 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
  Rezervacija hotela s 3*Residencial Joao XXI za dve osebi (3 nočitve) za 113 eur na povezavi tukaj
lis2

Rezervacija povratnega leta iz Benetk v Lizbono preko spodnje povezave (klik na povezavo) :
Benetke -Lizbona – Benetke, že za 109 eur (termin 09.04. -12.04.2016) (angl.povezava skyscanner)
lis1

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bergama vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti .Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.