Izlet na dlani

Pomladni oddih na hrvaški obali- 7 noči za 5 oseb v mobilni hiški v Vrsarju že za 245 eur

  • 245 eur
  • 7 noči v mobilni hiški v Vrsarju za 5 oseb

Camping Tina 4* je eden od najmanjših kampov v Istri in se nahaja v neposredni bližini velikega avtokampa Orsera (Turist). Majhen družinski kamp, ki ima samo 10 namestitvenih enot ponuja svojim gostom prilagojene storitve. Oddaljen je samo 500 metrov od središča mesta in 150 metrov od kristalno čistega morja, omogoča pa uživanje v miru in čudoviti okolici. Camping Tina ima v svoji ponudbi povsem opremljene kamp hiške (max 4 osebe) in mobilne hiške (max 5 odraslih + 1 otrok), ki so pripravljene na oddajanje.
Za vse tiste, ki si želite dodatnega udobja in občutka sproščenosti daleč od doma, so mobilne hišice v kampu Tina idealno mesto za kampiranje. Oddih v mobilni hišici je prava izbira za tiste, ki si želijo sodobnih vsebin, dodatne zasebnosti in udobja. Vsaka mobilna hišica ima: hladilnik, kuhalnik, jedilni pribor, aparat za kavo, grelnik za vodo, krožnike in posodo, posteljnino in pregrinjala, pokrito teraso z mizo in stoli, klimo, brezplačen Wi-Fi, satelistko televizijo.
Prostor: 24 m2, postelje: 5+1, spalnica s francosko posteljo, spalnica s 3 ločene postelje, kuhinja z dnevno sobo z 1 dodatnim ležiščem, kopalnica s tušem.

Ponudba vključuje:
7x nočitev v Premium mobilni hišici za do 5 oseb
Posteljnino
Turistično takso
Brezplačni Wi-Fi
Brezplačno parkirišče
Kupon je unovčljiv od 14. 4. 2017 do 20. 5. 2017

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.