Izlet na dlani

POMLADNI ODDIH V BAŠKI! 2 noči s polp. v Hotelu Corinthia (Sunny Hotel by Valamar) že za 59,5 eur na osebo (2 otroka gratis!)

Corinthia Baška Sunny Hotel by Valamar ponuja največjo izbiro različnih vrst sob in apartmajev, à la carte restavracijo in čudovit wellness center s kompleksom notranjih in zunanjih bazenov. Hotel je srce turizma v tem magičnem delu Jadrana.

Hotelski kompleks Corinthia je sestavljen iz 3 vzajemno povezanih delov. Nahaja se ob plaži Vela in zgrajen je v treh fazah. Nenehno prenavljanje hotela z namenom zagotavljanja najboljše možne storitve, izbrana in raznolika gastronomska ponudba skupaj z rekreacijskimi vsebinami, so nagrajeni z naraščajočim številom obiskovalcev in podaljšano turistično sezono vse do jesenskih mesecev.

Če želite razširiti svoje gurmanske izkušnje, morate obiskati Bistro Funtana, ki se nahaja v pritličju z veliko teraso in ponuja široko paleto različnih sredozemskih in drugih dobrot po vaši izbiri.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v dvoposteljni Superior sobi z balkonom stran park za 2 osebi
2 otroka do 14,99 let brezplačno (v triposteljni ali štiri-posteljni sobi, glede na razpoložljivost in ob predhodnem dogovoru s ponudnikom)
2x polpenzion (zajtrk in večerja) za 2 osebi
Pijačo iz šankomata ob večerji 

Uporabo notranjega bazena in whirlpoola
Uporabo zunanjega bazena (glede na vremenske razmere)
Uporabo fitnessa
Turistično takso
Brezplačni Wi-Fi
Brezplačno parkirišče

 

Ponudba je unovčljiva od 3. 4. do 29. 4. 2020, od 3. 5. do 8. 5. 2020 in
od 10. 5. do 24. 5. 2020

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.