Izlet na dlani

POMLADNI ODDIH V MOTOVUNU! 2 noči z zajtrkom v Villa Borgo & Baka Ljubica 3* že za 49,5 eur/osebo

Villa Borgo se nahaja na samem vrhu srednjeveškega mesteca Motovuna v dolini reke Mirne, ki je polno vinogradov in nasadov oljk. S terase vile se ponuja najlepši pogled na naravne lepote Istre, posebnost hiše pa je tudi njen položaj, saj se nahaja v bližini glavnega trga in glavne motovunske ulice, ki je polna restavracij in trgovinic. Novourejeni objekt Baka Ljubica pa se nahaja le 5 metrov stran od Ville Borgo in ponuja namestitev v klimatiziranih sobah z lastno kopalnico.

V notranjosti Istre, na hribu, ki dominira reki Mirni, se nahaja eden najatraktivnejših srednjeveških gradov, ki je svoje ime dobil zaradi svojega zemljepisnega položaja, tj. grad v gori, oz. Montona, kasneje pa Motovun. Mesto je simbol istrske notranjosti. Do njega vodi 1052 stopnic, na vrhu pa lahko uživate v pogledu na reko Mirno in Motovunski gozd, ki je poln tartufov, ter na slikovita mesteca vse do Jadranskega morja in Alp.

Villa Borgo je na novo prenovljena stavba na vrhu mesta. Prvotno, to je bila stara tradicionalna kamnita hiša (nekdanja šivalnica). To je popolna izbira za daljši obisk v notranjosti Istre in obale, ki se nahaja le 20 minut vožnje. Villa Borgo ponuja različne tipe sob, tako da vaše želje prilagodijo vašim potrebam. Vila ima skupno šest sob s kopalnico, od katerih sta dve sobi s panoramskim razgledom na dolino, bližnja mesta in neokrnjeno naravo, ki se nahaja na hribih in pobočjih ob vznožju Motovuna. Pogled preostalih štirih sob obsega glavne zgodovinske ulice Motovuna in ozkih ulic in prehodov, ki so nekoč predstavljali prvo linijo obrambe pred sovražnikom. Obiskovalci lahko doživite nepozabne trenutke med romantičnimi ozkimi ulicami Motovuna.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v Villi Borgo 3* ali sosednjem objektu Baka Ljubica 3* za 2 osebi
2x zajtrk za 2 osebi
Degustacijo izdelkov v Destilarni Aura v Buzetu
Degustacijo izdelkov iz tartufov (Natura tartufi v Buzetu)

0%-15% popust v različnih konobah in vinskem baru v Motovunu
5% popust na storitve v wellness centru Hotela Kaštel 3*
Brezplačen prevoz prtljage in gostov od parkirišča do Ville Borgo
Brezplačni Wi-Fi
Brezplačno parkirišče na začetku Motovuna

 

Ponudba je unovčljiva od 5. 3. 2020 do 30. 6. 2020

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.