Izlet na dlani

POMLADNI/ PRVOMAJSKI ODDIH V MOTOVUNU! 2 noči s polp. v Boutique Hotel Kaštel 3* že za 87,5 eur/osebo

Boutique Hotel Kaštel je majhen družinski wellness hotel v palači iz 17. stoletja, na samem vrhu srednjeveškega mesta Motovuna, v osrčju Istre.

Iz oken te pravljične stavbe se odpira čudoviti razgled pokrajine osrednje Istre, doline reke Mirne, znamenitih motovunskih vinogradov, glavnega mestnega trga, mestnih ulic… Udobnost, družinsko vzdušje in spektakularen razgled vas bodo spremljali od jutra do večera. Wellness doživetje izpopolnjeno z energijo Istre, zemlje, rastlin, vonjev, dotikov in okusov. Poslovni sestanki v lepem ozračju, sproščanja ali aktivnosti v naravi po napornem delovnem dnevu, med vsem tem lahko izbirate v Kaštelu.

Hotel je ponosen na svojo a la carte restavracijo in kreativno kuhinjo, ki temelji na istrski tradiciji in specialitetah, ki vam bodo povedale zgodbo o stoletnih kostanjih, o dveh vinih iz znanih motovunskih nasadov, teranu in malvaziji, olivnem olju in tartufom iz Motovunskega gozda. V idiličnem ozračju wellness centra vsak obiskovalec lahko uživa v hidro masažnem bazenu s prekrasnim pogledom na vrt in istrsko pokrajino, savna oazo, ki ponuja finsko savno, turško kopel, kneipp korita, masažni tuš in relax sobo s kromo terapijo in zvezdnim nebom.

Gosti lahko izbirajo med različnimi masažami in tretmaji za obraz in telo, ki temeljijo na domačih istrskih sestavinah: vinu, tartufih, olivami in zemlji.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi
2x polpenzion za 2 osebi
Darilo presenečenja v sobi
Neomejeno uporabo bazena s hidro masažo in slapovi
Brezplačno parkirišče

1x 2-urno uporabo Wellness Sauna Oaze (za vse osebe, ki bivajo v sobi)
Obisk in degustacijo lokalnih izdelkov v destilerni AurA (žgana pijača, oljčno olje, marmelada…)
Degustacijo izdelkov v lokalni trgovini v Motovunu
Brezplačni Wi-Fi

 

Ponudba je unovčljiva od 27. 3. 2020 do 3. 5. 2020

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.