Izlet na dlani

Popotnik Grega

V seriji predstavitve slovenskih popotnikov se tokrat predstavlja Grega Kajnih,  ki strastno potuje od leta 2006.

gregapopotnik

Grega se je predstavil tako: Z backpack potovanji sem pričel leta 2006, ko sem se odpravil na Kubo. Po enomesečni epizodi v tej karibski deželi sem dojel, da so potovanja prava stvar zame. Od takrat vsako leto odpotujem na en enomesečni dopust ter nekaj krajših izletov. Prečesal sem države kot so Norveška, Islandija, Šrilanka, Venezuela, S. Čile, Nikaragva, Sr. Brazilija, Madeira, Zahodna ZDA, Sardinija, Vietnam, Kazakstan. Na krajših, teden trajajočih potovanjih, sem obiskal Sicilijo, New York,  Kuala Lumpur, Turčijo in Fuerteventuro.

Zanimive utrinke pa sem doživel tudi v evropskih prestolnicah (Pariz, Stockholm, Kopenhagen, Riga, Cluj, Barcelona, London in Amsterdam) ter na odpravi na najvišji vrh Afrike, Kilimandžaro v Tanzaniji. Poleg nepozabnega vzpona na 5.895 m visoko goro smo opravili tudi safari v Ngorungoru (največji krater na svetu) ter videli živalskih ‘BIG 5’ (lev, slon, leopard, bizon in nosorog).

Grega je pisal prispevke na portalu Rtvslo pod rubriko popotnik, imel potopisna predavanja, za Povsod je lepo mesečnik  kot tudi za revijo Svet in ljudje pa je spisal potopis o Tanzaniji in vzponu na Kilimanjaro.

Podatki o popotniških podvigih Gregata :
– instagram: www.instagram.com/traveler_for_life/

Prijetno prebiranje in spremljanje popotniških podvigov Gregata vam želi Ekipa Izlet na dlani.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.