Izlet na dlani

PORTUGALSKA! Letalska karta iz Benetk in 3 nočitve v Lizboni (hotel 3* + letalo) že od 156 eur

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic ob koncu januarja (termin ned 31.01. – sre 03.02.2016) za dve osebi v portugalski prestolnici- Lizboni.

Ugodne letalske karte vam omogoča letalska družba KLM z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 109 eur na osebo (v ceno je vključena tudi check in prtljaga). Na poti je prisoten postanek v Amsterdamu.

V Lizboni so na voljo 3 nočitve (za termin 31.01. – 03.02.2016) v zelo dobro ocenjenem hotelu v središču Lizbone 3*Lisbon Dreams Guesthouse, kjer je cena za dve osebi že od 93 eur ali v 3*Residencia Avenida Park, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 104 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi  za 3 nočitve (hotel+ letalo) v Lizboni tako znaša od 313 eur (oz. 156 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
  Rezervacija hotela s 3*Lisbon Dreams Guesthouse za dve osebi (3 nočitve) za 93 eur na povezavi tukaj
lis2

  Rezervacija hotela s 3*Residencia Avenida Park za dve osebi (3 nočitve + zajtrk) za 104 eur na povezavi tukaj

lis3

Rezervacija povratnega leta iz Benetk v Lizbono preko spodnje povezave (klik na povezavo) :
Benetke -Lizbona – Benetke, že za 109 eur (termin 31.01. -03.02.2016)lis1

ZAVAROVANJE: Že za 11.03 EUR lahko za omenjeno potovanje sklenete turistično zavarovanje Zavarovalnice Triglav. Sklenite tukaj! (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bergama vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti .Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.