Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 3 nočitve v mestu Bari (letalo + hotel 4* + zajtrk), že za 100 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v marcu (ned 08.03.- sre 11.03.2015) za dve osebi v italijanskem obalnem mestu Bari.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trsta, kjer je povratna letalska povezava za termin  08.03.- 11.03.2015 na voljo, že za 20 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne manjše osebne prtljage do 10kg).

V mestu Bari so na voljo 3 nočitve (za termin 08.03.- 11.03.2015) v zelo dobro ocenjenem hotelu v središču mesta  s 4*Barion Hotel Barikjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že 159 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve  v mestu Bari (hotel s 4* z zajtrkom+ letalo)  (termin 08.03.- 11.03.2015) tako znaša  200 eur (oz. 100 eur na osebo). 

Podatki o hotelu in rezervacija:
Rezervacija hotela s 4* Barion Hotel Bari za dve osebi (3 nočitve + zajtrk) za 159 eur na povezavi tukaj

bari2

Rezervacijo letov iz Trsta v Bari izvedete preko spodnje povezave (v iskalnik ki se vam odpre, vstavite podatke prikazane na spodnji sliki)
Trst-Bari-Trst, že za 20 eur na osebo
  bari1

NASVET IZLET NA DLANI:
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trsta vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 10 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Italijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.