Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 7 nočitev v Maroku (letalo + hotel 4*+ zajtrk), že od 157 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 8 dnevnih počitnic v novembru (pet 28.11.- pet 5.12.2014) za dve osebi v Maroku (Fez).

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bergama, kjer je povratna letalska povezava za navednei termin na voljo, že za 46 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Fezu je na voljo 7 nočitev (za termin 28.11.- 5.12.2014) v zelo dobro ocenjenem hotelu  s 4* Riad Boustan, kjer je cena za dve osebi z zajtrkom že 222 eur ali 4* Menzeh Fes, kjer je cena za dve osebi z zajtrkom že 224 eur

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (hotel 4* + letalo) v Maroku tako znaša samo 314 eur (oz. 157 eur/osebo).

Podatki o hotelu in rezervacija:
Rezervacija hotela s 4* Riad Boustan za dve osebi (7 nočitev + zajtrk) za 222 eur na povezavi tukajfez-hot

Rezervacija hotela s 4* Menzeh Fes za dve osebi (7 nočitev + zajtrk) za 224 eur na povezavi tukaj
fez-hot1

Primer letalske povezave in rezervacija (preko spodnje povezave, v iskalnik vnesite podatke prikazane na spodnji sliki):
Bergamo- Fez- Bergamo, že za 46 eur na osebo (termin 28.11.- 5.12.2014)
fez-let

NASVET IZLET NA DLANI:
– Prevoz iz Ljubljane do Bergama vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti, že od 38 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: HotelscombinedAirbnb (25USD popusta)
– Najem vozil po Maroku vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Maroko lahko naročite tukaj.
Vizum za Maroko ni potreben (za bivanje do 90 dni).

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini. V povezave tako za letalske karte kot tudi za hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

 

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

2 komentarja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.