Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 9 nočitev na Šrilanki (letalo + hotel 5*) že od 630 eur na osebo

srilanka5_630

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 12 dnevnih počitnic v času krompirjev počitnic (24.10.-3.11.2014) za dve osebi na Šrilanki. Ugodne letalske karte vam omogoča letalska družba Qatar z odhodom iz Benetk z enim vmesnim postankom v Dohi.

Na Šrilanki  je za termin 25.10.-03.11. na voljo 9 nočitev v hotelu s 5* Rico Shadow Guest House & Restaurant z zajtrkom za dve osebi, že za 313 eur

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi (hotel + letalo) tako znaša od 1259 eur oz. 630 eur/osebo.

Letalska povezava iz Benetk na Šrilanko (termin 24.10.-03.11; dejanski prihod na Šrilanko 25.10; dejanski povratek nazaj v Benetke 4.11):

cmb1

Rezervacijo letalskih kart lahko izvedete tukaj:
Benetke – Colombo – Benetke, že za 473 eur (angl. povezava Budgetair.ie)
Benetke – Colombo – Benetke, že za 481 eur (uradna stran Qatar)
(po kliku na povezavo se vam odpre iskalnik v katerega vstavite destinacijo VCE-CMB in termin 24.10.-3.11. oz. morebitni ostali želeni termin, ter sledite postopku rezervacije vse do plačila).

Podatki o hotelu in rezervacija na spodnjem naslovu (termin: 24.10-03.11.2014):
Rezervacija hotela 5* Rico Shadow Guest House & Restaurant z zajtrkom za 313 eur

cmb2

srilanka1

Kratek opis hotela: Nahaja se na zahodni obali Šrilanke, le 18 km severno od Colomba, Rico Shadow Guest House & Restaurant vam ponuja storitev  spa, zunanji bazen in brezplačen dostop do brezžičnega interneta. Guest house se nahaja 15 km od mesta Negombo in je oddaljen le 30 min vožnje od mednarodnega letališča Bandaranaike.  Guest house vam nudi teraso, klimatizirane sobe so opremljene tudi z mini barom, garderobo in pripadajočo kopalnico s tušem. V restavraciji vam postrežejo lokalne šrilanške dobrote. Gostom nudijo storitev ribolova in kolesarjenja. Na voljo so tudi pralnica, shramba prtljage, prevoz na letališče in menjalniške storitve.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti, že od 14 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Preostali nabor najugodnejših prenočišč na Šrilanki lahko rezervirate tukaj: HotelscombinedAirbnb (25USD popusta), Trivago
VODNIK
: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Šrilanko lahko naročite tukaj.
VIZUMSlovenskim državljanom vizum je potreben. S 01. 01.2012  Šrilanka za vsa turistična in poslovna potovanja v to državo zahteva elektronsko odobritev potovanja (ETA – Electronic Travel Authorization). Več informacij o pridobitvi in cenah je dostopnih na naslednji spletni strani http://www.eta.gov.lk. Potrdilo ETA se lahko pridobi online in v tem primeru je cena nižja (okvirno 30 USD), lahko pa se pridobi tudi direktno ob vstopu v državo (35 USD). Vizum ima veljavnost do 30 dni (za namen turističnega obiska (do 2 vstopa)).
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent.  IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

NASVET IZLET NA DLANI: V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih vozovnic ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi št. termini, termin v času krompirjevih počitnic je naveden zgolj kot primer. V povezave tako lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene. Akcija Qatar letalskih kart do Šrilanke je na voljo do (vključno) petka 15. avgusta 2014 in velja za obdobje potovanja do 31. marca 2015)

 

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

2 komentarja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • pozdravljeni, želel bi rezervirati 2 letalski karti iz Venecije do Colombo-ta, pa nikakor ne morem odkljukati za dve osebi oz. ne najdem kje se to obkljuka. Odšla bi petek 24. oktobra 2014, nazaj pa v ponedeljek 3. novembra. Prvi in drugi dan bi tudi želela prespati in ostati(2 dni) v hotelu s 5* Rico Shadow Guest House & Restaurant, ki je v vaši ponudbi. kasneje do odhoda letala, bi šla v lastni režiji spoznavati deželo, seveda bova hvaležna za ideje in priporočila. hvala v naprej tine
    [email protected]

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.