Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 3 nočitve v Angliji (Bristol) (letalo + hotel 4*), že od 159 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v maju (ned 10.05.- sre 13.05.2015) za dve osebi v angleškem mestu Bristol. Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bologne, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 46 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Bristolu so na voljo 3 nočitve (za termin 10.05.-13.05.2015) v zelo dobro ocenjenem hotelu s 4*Novotel Bristol Centre kjer je cena  za dve osebi  že od 226 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel + letalo) v Bristolu tako znaša od  318 eur (oz. 159 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 4* Novotel Bristol Centre za dve osebi (3 nočitve) za 226 eur na povezavi tukaj
bristol

Rezervacija letov v Bristol preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na spodnji sliki):
Bologna -Bristol-Bologna, že za 46 eur na osebo (termin 10.05- 13.05.2015)
bristol1

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj:HotelscombinedAirbnb (25USD popusta) ali  Trivago
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bologne vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 28 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za  Anglijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.