Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 3 nočitve v Barceloni (letalo + hotel 3*), že od 125 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v maju (tor 12.05.- pet 15.05.2015) za dve osebi v Barceloni.
Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trevisa, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 55 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Barceloni so na voljo 3 nočitve (za termin 12.05. – 15.05.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Residencia Melon Distict Marina,kjer je cena za dve osebi že od 171 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel + letalo) v Barceloni tako znaša od 282 eur (oz. 141 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3* Residencia Melon Distict Marina za dve osebi (3 nočitve) za 171 eur na povezavi tukaj
bcn1

Rezervacija letov v Barcelono preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Treviso -Barcelona-Treviso, že za 55 eur na osebo (termin 12.05- 15.05.2015)
bcn2

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trevisa vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za  Barcelono lahko naročite tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.