Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 3 nočitve v Luxemburgu (letalo + hotel 4* + zajtrk) že za 164 eur

Za vas smo pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnega dopusta v januarju (termin čet 14.- ned 17.1.2016) za dve osebi v Luxemburgu.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Easyjet z odhodom iz Milana, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za ugodnih 39 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Luxemburgu so na voljo 3 nočitve (za termin 14.-17.1.2016) v dobro ocenjenem hotelu s 4*City Hotel Luxembourgkjer je cena za dve osebi z zajtrkom za  250 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel 4*+ zajtrk + letalo) v Luxemburgu tako znaša od 328 eur (oz. 164 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 4*City Hotel Luxembourg za dve osebi (3 nočitve z zajtrkom) za 250 eur na povezavi tukaj
lux2

Rezervacija letov v Luxemburg preko spodnje povezave nizkocenovnega ponudnika Easyjet (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Milano – Luxemburg – Milano, že za 39 eur na osebo (termin 14. – 17.1.2016)
lux1

ZAVAROVANJE: Že za 11.03 EUR lahko za omenjeno potovanje sklenete turistično zavarovanje Zavarovalnice Triglav. Sklenite tukaj! (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (18 eur popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.