Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 4 nočitve na severu Španije (Santander) (letalo + hotel 2*), že od 120 eur na osebo

Pripravili smo vam zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v aprilu (tor 12.04.- sob 16.04.2016) za dve osebi na severni španski obali mesta Santander.
Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bergama, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 55 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Santanderju so na voljo 4 nočitve (za termin 12.04. – 16.04.2016) v zelo dobro ocenjenem hotelu s 2* Hospedaje Magallanes, kjer je cena za dve osebi že od 130 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel + letalo) v Santanderju tako znaša od 240 eur (oz. 120 eur/osebo)

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 2* Hospedaje Magallanes za dve osebi (4 nočitve) za 130 eur na povezavi tukaj
sant3

Rezervacija letov v Santander preko spodnje povezave:
Bergamo -Santander-Bergamo, že za 55 eur na osebo (termin 12.04- 16.04.2016)
sant2

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

OSTALI PODATKI:

– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bergama vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 38 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Španijo lahko naročite tukaj.

 

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.