Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 4 nočitve v Gruziji (letalo + hotel) že za 140 eur!

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v mesecu decembru (termin pet 12.2.- tor 16.2.2016) za dve osebi v Gruziji (Kutaisi).

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Wizzair z odhodom iz Budimpešte, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 55 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo manjše brezplačne osebne prtljage).

V Kutaisi so na voljo 4 nočitve (za termin 12.2.-16.2.2016) v hotelu v središču mesta s 3*Hotel Old Town Kutaisi, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 169 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel 3* z zajtrkom + letalo) v Moldaviji tako znaša od 279 eur (oz. 140 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3*Hotel Old Town Kutaisi dve osebi (4 nočitve + zajtrk) za 169 eur na povezavi tukaj
gru2

Rezervacija letov v Gruzijo preko spodnje povezave (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Budimpešta – Kutaisi – Budimpešta, že za 55 eur na osebo (termin 12.2. – 16.2.2016)gru1

ZAVAROVANJE: Že za 11.03 EUR lahko za omenjeno potovanje sklenete turistično zavarovanje Zavarovalnice Triglav. Sklenite tukaj! (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.