Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 4 nočitve v Istanbulu (hotel 3*+ zajtrk + letalo) že od 96 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v marcu  (termin sre 02.03. – ned 06.03.2016) za dve osebi v Istanbulu.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik WizzAir z odhodom iz Budimpešte, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 45 eur na osebo (v ceno ni vključena prtljaga z izjemo manjše brezplačne osebne prtljage).

V Istanbulu so na voljo 4 nočitve (za termin 02.03. -06.03.2016) v zelo dobro ocenjenem hotelu v središču s 3* Dara Hotel Istanbul, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 101 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi  za 4 nočitve (hotel 3* z zajtrkom+ letalo) v Istanbulu tako znaša od 191 eur (oz. 96 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
  Rezervacija hotela s 3* Dara Hotel Istanbul za dve osebi (4 nočitve + zajtrk) za 101 eur na povezavi tukaj
ist1

Rezervacija letov v Istanbul preko spodnje povezave :
Budimpešta – Istanbul – Budimpešta, že za 45 eur (termin 02.03. -06.03.2016)
ist2

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Istanbul lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

5 komentarjev

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Za isti termin iz Budimpešte v Istanbul z isto letalsko družbo, povratna letalska karta le 30,98 € na portugalski rumbi, če plačaš z DINERS-OM, katero katrtico dobiš brezplačno za leto dni na Diners. Se splača, verjemite. Jaz le z Dinersom plačujem in na veliko profitiram pri letalskih kartah.

  • Živjo, sporaočam Vam, da je možno plačevati z Diners-om na portugaslki rumbi. Prav kar izvedel nakup in uspešna transakcija. Lp ekipa 🙂

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.