Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 4 nočitve v Španiji (Santiago) (letalo + hotel 4* + zajtrk), že od 116 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v aprilu (pon 13.04.- pet 17.04.2015) za dve osebi na severu Španije, natančneje v Santiagu de Compostela.
Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bergama, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 50 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Santiagu so na voljo 4 nočitve (za termin 13.04-17.04.2015) v zelo dobro ocenjenem hotelu s 4*Congreso Hotel Santiago de Compostela, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 132 eur. 

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel 4* z zajtrkom + letalo) v Santiagu de Compostela tako znaša od 232 eur (oz. 116 eur na osebo).

Podatki o hotelu in rezervacije:
Rezervacija hotela s 4*Congreso Hotel Santiago de Compostela za dve osebi (4 nočitve + zajtrk) za 132 eur na povezavi tukaj
santi2

Rezervacija letov v Santiago de Compostela na tem naslovu (v iskalnik ki se vam odpre vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Bergamo – Santiago- Bergamo, že za 50 eur/osebo (termin 13.04- 17.04.2015)
santi1    

NASVET IZLET NA DLANI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com Airbnb (25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bergama vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 38 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Španijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.