Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 7 nočitev na Mikonosu (letalo + apartma 3*), že za 218 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 8 dnevnih počitnic v maju (termin 12.- 19.05.2015) za dve osebi na Mikonos.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Easyjet z odhodom iz Milana(v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).
Na Mikonosu je na voljo 7 nočitev (za termin 12.- 19.05.2015) v dobro ocenjenem apartmaju s 3* Mykonos Chora Apartments

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (hotel + letalo) na otoku Mikonos že od 437 eur (oz. 218eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela Mykonos Chora Apartments za dve osebi (7 nočitev) za 297 eur na povezavi tukaj
miko-hotel


Podatki o letu in rezervacije:
Milano – Mikonos – Milano že za 70 eur na osebo

mil-mik

NE ZAMUDITE: do 30. aprila 2015 je na voljo POPUST na sklenitev letnega zdravstvenega zavarovanja za tujino (NLB Vita tujina Multitrip zavarovanje). Na voljo je popust v višini: 15 eur na individualno Multitrip zavarovanje in 30 eur na družinsko Multitrip zavarovanje. Več o NLB Vita zdravstvenih zavarovanjih z asistenco v tujini na povezavi tukaj (klik na povezavo). Zavarovanje lahko sklenete v vseh Poslovalnicah NLB ali preko spleta preko te povezave (klik na povezavo)

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Milana vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 28 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Kanarske otoke lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.