Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 7 nočitev v Maroku (letalo + hotel 3/4* + zajtrk), že od 109 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 8 dnevnih počitnic v novembru (sre 04.11.- sre 11.11.2015) za dve osebi v Maroku.
Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bergama, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 34 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage). Enosmerna vozovnica za avtobus med Marakešom in Essaouiro znaša okvirno 6-8 eur.

V Maroku smo vam pripravili kombinacijo bivanja v čudovitem obalnem mestu Essaouira (3 noči) in v Marakešu (4 noči). V Essaouiri so na voljo 3 nočitve (za termin 04.11-07.11.2015) v odlično ocenjenem hotelu s 3*Dar Zayna, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 55 eur (Tripadvisor ocena tukaj)V Marakešu so na voljo 4 nočitve (za termin 07.11-11.11.2015) v odlično ocenjenem hotelu s 4*Riad Dubai, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 95 eur (Tripadvisor ocena tukaj). 

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (hotel 3/4* z zajtrkom + letalo) v Maroku (Essaouira+Marakeš) tako znaša od 218 eur (oz. 109 eur na osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
– ESSAOUIRA: Rezervacija hotela s 3*Dar Zayna za dve osebi (3 nočitve + zajtrk) za 55 eur na povezavi tukaj
marok2

– MARAKEŠ: Rezervacija hotela s 4*Riad Dubai za dve osebi (4 nočitve + zajtrk) za 95 eur na povezavi tukaj
marok3

Rezervacija letov v Maroko (Marakeš) na tem naslovu (v iskalnik ki se vam odpre vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Bergamo – Marakeš – Bergamo, že za 34 eur/osebo (termin 04.11- 11.11.2015)
 marok1  

NASVET IZLET NA DLANI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com Airbnb (18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bergama vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 38 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Maroko lahko naročite tukaj.

– Enosmerna vozovnica za avtobus med Marakešom in Essaouira znaša okvirno 6-8 eur (več o avtobusnih prevozih na povezavi tukaj).

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

2 komentarja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Pozdravljeni,

  sprašujem vas, kako, da imate vi v ponudbi ceno za letalski prevoz iz Bergama v Maroko za 34 evra povratna, ko pa grem na njih. stran, pa je cena 59 evra?
  In ravno tako za hotel v Marakešu imate napisano 97 evra, na njih. strani je dvoposteljna soba 107 evra?
  Hvala za dogovore in lp,

  Julija

  • Cene tako letalskih kart (predvsem nizkocenovnih) kot tudi hotelskih namestitev se spreminjajo na dnevnem nivoju, odvisno seveda od povpraševanj. Podani termin za letalsko in hotel je bil zgolj primer; lahko brskate za svojimi želenimi kombinacijami.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.