Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 9 nočitev na otoku Bali (letalo + hotel 3*+ zajtrk) že od 514 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in zelo ugodno kombinacijo 12 dnevnega dopusta za dve osebi na indonezijskem otoku Bali (termin 14.05-25.05.2015). Ugodne open jaw letalske karte iz Milana na Bali in povratkom iz Jakarte za termin 14.05.-24.05. 2015 vam omogočajo letalske družbe KLM/Airfrance in sicer že od 389 eur na osebo. V ceno je vštet tudi kos check in prtljage standardnih KLM/Airfrance mer oz. velikosti.

Povezava med Balijem in Jakarto ni vključena v ceno, ugodne enosmerne povezave Denpasar-Jakarta vam omogočajo številni nizkocenovniki, že za okvirno od 48 eur naprej (brez prtljage).

Na Baliju je na voljo 9 nočitev (za termin 15.05.-24.05.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Putri Ayu Cottages Bali, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 153 eur naprej ali v zelo dobro ocenjenem hotelu v Kuti s 4*Rhadana Kuta Balikjer je cena za dve osebi že od 157 eur naprej.

Skupna cena celotnega paketa (hotel + vse letalske povezave) za dve osebi za 9 nočitev  na Baliju tako znaša od 1027 eur (oz. 514 eur na osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3*Putri Ayu Cottages Bali za dve osebi (9 nočitev + zajtrk) za 153 eur na povezavi tukaj
bali1

Rezervacija hotela s 4*Rhadana Kuta Bali za dve osebi (9 nočitev) za 157 eur na povezavi tukaj
bali3

Rezervacija letov na Bali (ze termin 14.05.-24.05. 2015) na spodnji povezavi (klik na spodnjo povezavo in sledenje postopku rezervacije):
Milano (LIN) – Denpasar (DPS); Jakarta (CGK)- Milano (MXP), že za 389 eur (ang. povezava vayama.ie)

bali2

Ugodne enosmerne povezave Denpasar – Jakarta vam omogočajo številni nizkocenovniki, že za okvirno od 48 eur naprej (za enosmerno povezavo brskaj tukaj).

Na voljo so tudi drugi termini, podani termin v prispevku je naveden zgolj kot primer. V povezavo za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.
Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo  slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Milana vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti, že od 38 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA:
Ostala najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: HotelscombinedAirbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Bali lahko naročite tukaj.
VIZUM: Slovenskim državljanom vizum za vstop v Indonezijo je potreben. Državljani Republike Slovenijo lahko vstopni vizum pridobijo ob prihodu v Republiko Indonezijo.  Potni list mora imeti veljavnost še najmanj šest (6) mesecev na dan vstopa v državo. Veljavnost vizuma urejenega ob vstopu v državo je 30 dni in znaša 25 USD (18 eur). Obvezno je tudi plačilo letališke takse na odhodnem letališču v Indoneziji, ki je odvisna od samega letališča in znaža nekje max do 10 eur na let/osebo (več o Airport Embarcation Tax na naslovu tukaj). Več podatkov o Indoneziji na MZZ.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.