Izlet na dlani

Povratna letalska karta iz Ljubljane in 3 nočitve v Istanbulu (hotel 3*+ zajtrk + letalo) že od 184 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v juniju (termin pon 08.06. – čet 11.06.2015) za dve osebi v Istanbulu.

Ugodne letalske karte vam omogoča Air Serbia z odhodom iz Ljubljane, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 133 eur na osebo (v primeru da potujeta 2 osebi!) (v ceno je všteta prtljaga in vse druge pristojbine). Povezava vključuje krajši ostanek v Beogradu.

V Istanbulu so na voljo 3 nočitve (za termin 08.06. – 11.06.2015) v dobro ocenjenenem hotelu v središču s 3*Grand Hotel Istanbul , kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 102 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi  za 3 nočitve (hotel 3* z zajtrkom+ letalo) v Istanbulu tako znaša od 368 eur (oz. 184 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
  Rezervacija hotela s 3* Grand Hotel Istanbul za dve osebi (3 nočitve + zajtrk) za 102 eur na povezavi tukaj
ist1

Rezervacija letov iz Ljubljane v Istanbul preko spodnje povezave :
Ljubljana – Istanbul – Ljubljana, že za 133 eur (v primeru da potujeta dve osebi!)(termin 08.06. -11.06.2015) (angleška povezava vayama.ie)
ist2

NE ZAMUDITE: do 30. aprila 2015 je na voljo POPUST na sklenitev letnega zdravstvenega zavarovanja za tujino (NLB Vita tujina Multitrip zavarovanje). Na voljo je popust v višini: 15 eur na individualno Multitrip zavarovanje in 30 eur na družinsko Multitrip zavarovanje. Več o NLB Vita zdravstvenih zavarovanjih z asistenco v tujini na povezavi tukaj (klik na povezavo). Zavarovanje lahko sklenete v vseh Poslovalnicah NLB ali preko spleta preko te povezave (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Istanbul lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.