Izlet na dlani

Povratna letalska karta iz Ljubljane in 6 nočitev v Maleziji (letalo + hoteli) že za 579 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 9 dnevnih počitnic v februarju (tor 09.02.- sre 17.02.2016) za dve osebi v Maleziji.
Ugodne letalske karte vam omogoča letalska družba Etihad z odhodom iz Ljubljane, kjer je povratna letalska povezava za termin 09.02-16.02.2016  na voljo, že za 469 eur na osebo (v ceno je vključena tudi check in prtljaga standardnih velikosti oz mer navedene letalske družbe). Na poti sta prisotna po 2 postanka v vsaki smeri.

V Maleziji smo vam pripravili kombinacijo bivanja v prestolnici Kuala Lumpur (3 noči) in v zgodovinsko bogatem obalnem mestu Melaka (3 noči). V Kuala Lumpurju so na voljo 3 nočitve (za termin 10.02-13.02.2016) v dobro ocenjenem hotelu v središču mesta s 3*Hotel Capitol Kuala Lumpurkjer je cena za dve osebi že od 96 eur (Tripadvisor ocena tukaj)V Melaki so na voljo prav tako 3 nočitve (za termin 13.02-16.02.2016) v zelo dobro ocenjenem hotelu s 3*Hotel Puri , kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 125 eur (Tripadvisor ocena tukaj)

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 6 nočitev (hoteli + letalo iz Ljubljane) v Maleziji tako znaša od 1157 eur (oz. 579 eur na osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:

– KUALA LUMPUR (10.02-13.02.2016): Rezervacija hotela 3*Hotel Capitol Kuala Lumpur za dve osebi (3 nočitve) za 96 eur na povezavi tukaj

kul1

– MELAKA (13.02-16.02.2016): Rezervacija hotela s 3*Hotel Puri za dve osebi (3 nočitve + zajtrk) za 125 eur na povezavi tukaj

kul2

Rezervacija letov iz Ljubljane v Malezijo na spodnjem naslovu:
Povratna letalska karta Ljubljana- Kuala Lumpur – Ljubljana, že za 469 eur/osebo (termin 09.02- 16.02.2016) (ang. povezava skyscanner)
 kul4
    

Med mestoma Kuala Lumpur in Melako so na voljo pogosti avtobusni prevozi, vožnja traja okvirno 2 uri, enosmerna vožnja stane okvirno 2-3 eur.

NASVET IZLET NA DLANI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com Airbnb (18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Milana vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 38 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Šrilanko lahko naročite tukaj.
– VIZUM: Slovenskim državljanom vizum za Šrilanko je potreben. S 01. 01.2012 Šrilanka za vsa turistična in poslovna potovanja v to državo zahteva elektronsko odobritev potovanja (ETA – Electronic Travel Authorization). Več informacij o pridobitvi in cenah je dostopnih na naslednji spletni strani http://www.eta.gov.lk. Potrdilo ETA se lahko pridobi online in v tem primeru je cena nižja (okvirno 30 USD), lahko pa se pridobi tudi direktno ob vstopu v državo (35 USD). Vizum ima veljavnost do 30 dni (za namen turističnega obiska (do 2 vstopa)).

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.