Izlet na dlani

Povratne letalske karte v London in Lizbono (letala + hoteli), skupaj že za 183 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v januarju (termin 24.-28.01.2015) za dve osebi v Londonu in Lizboni. 

Kombinacijo ugodnih letalskih kart vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trevisa. Povratna letalska povezava iz Trevisa v London je na voljo, že za 40 eur/osebo, povratna letalska povezava iz Londona v Lizbono pa je na voljo že za 47 eur. Skupna cena letalskih vozovnic znaša 87 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Londonu (v nesporedni bližini letališča) je na voljo 1 nočitev (za termin 24.-25.01.2015) v zelo dobro ocenjenem hotelu s 4*Radisson Blu Hotel Stansted Airport, kjer je cena za dve osebi že 86 eur. V Lizboni so na voljo 3 nočitve (za termin 25.-28.01.2015) v zelo dobro ocenjenem hotelu s 3*Lisbon Dreams Guesthouse, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že 105 eur. 

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 1 nočitev v Londonu in 3 nočitve v Lizboni  (hoteli+ letala) tako znaša od  365 eur (oz. 183 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 4*Radisson Blu Hotel Stansted Airport  za dve osebi (1 nočitev) za 86 eur na povezavi tukaj
lis5

Rezervacija hotela s 3*Lisbon Dreams Guesthouse  za dve osebi (3 nočitve + zajtrk) za 105 eur na povezavi tukaj

lis4

Rezervacija kombinacij povratnih letov iz Trevisa v London in iz Londona v Lizbono ter nazaj preko povezave tukaj (v iskalnik vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Treviso- London Stansted- Treviso; že za 40 eur (termin 24.-28.01.2015)
London Stansted- Lizbona-London Stansted; že za 47 eur (termin 25.-28.01.2015)
LIZ

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trevisa vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za London in Lizbono lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.