Izlet na dlani

Predlog za decembrski izlet: Obiščite Gardaland in Sealife že za 49 eur (vstopnice + prevoz)!

  • 49 eur
  • Izlet v Gardaland in Sealife

Ob Gardskem jezeru obstaja dežela, kjer lahko postane resnica vsaka stvar, ki jo premore domišljija. Sprehodite se med faraoni, palčki in gusarji ter doživite neverjetne adrenalinske izkušnje.Odhod avtobusa ob 5.00 iz Ljubljane. Vožnja mimo Benetk in Verone do božično–novoletno okrašenega Gardalanda. Celodnevni ogled številnih zanimivosti, kjer vsakdo najde nekaj zase. Park ima 40 atrakcij, štiri tematsko različne vasice, številne trgovinice, restavracije … Fantasy Kingdom je urejena za vse tiste, ki boste park obiskali skupaj s svojimi malimi nadebudneži in raziskovali drevesno hišo Peteršiljčka. Posebna atrakcija je tako imenovana Hiša norosti, kjer je vse mogoče, ali najnovejši vlak smrti – oblivion. Na ogled so številne predstave– predstava na ledu, pravi hollywoodski spektakel … Vse to in že dobro znani adrenalinski »Blue Tornado«, »Magic Mountain«, Ramzesovo prebujenje, Divji zahod in Raptor zagotavljajo obilo zabave in skoraj dovolj razlogov za obisk. Ob 18.00 vožnja proti Ljubljani s predvidenim prihodom v večernih urah.
Odhodi: Ob predhodni najavi (ob rezervaciji) je možen vstop na: POČIVALIŠČU LOM, POČIVALIŠČU RAVBARKOMANDA, SEŽANA
gardaland1

Ponudba vključuje:
Prevoz s sodobnim turističnim avtobusom za 1 osebo
Cestne pristojbine in parkirnine
Vstopnico v Gardaland in Sealife
Vodenje in organizacijo izleta
Kupon je unovčljiv za odhoda: 26. 12. in 31. 12. 2016
Pred nakupom je potrebno poslati povpraševanje na [email protected]. Na podlagi povpraševanja vam pošljejo konkretno ponudbo s točno ceno. Cene lahko varirajo glede na razpoložljivost.

Več info + rezervacija kupona tukaj:
gardaland2

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.