Izlet na dlani

PREDLOG ZA IZLET! 1 dnevni izlet v Milano + ogled razstave Harry Potter že za 57,9 eur/osebo

Vsi oboževalci Harry Potterja boste letošnje poletje prišli na svoj račun! 

V Milanu, prestolnici Lombardije, ki predstavlja sinonim za visoko italijansko kulturo, v mestu s posebnim življenjskim utripom in slogom, kjer si bogata preteklost in vznemirljiva sedanjost podajata roko, letošnje poletje gostuje razstava Harry Potter, ki se je boste zelo razveselili oboževalci tega knjižnega in filmskega junaka. Razstava se razprostira na 1.400 kvadratnih metrih, kjer boste lahko uživali v dramatičnem prikazu filmskih setov filmov o Harryju Potterju in videli osupljivo izdelovanje kostumov, rekvizitov ter filmskih bitij. Sprehodili se boste lahko skozi najpopularnejše lokacije iz filmov: »skupna soba« doma Gryffindor, učilnice za napoje in herbologijo, Prepovedani gozd. Vstopili boste lahko na igrišče za Quidditvh, presadili svojo lastno mandragoro in obiskali Hagridovo kočo ter sedli v njegov ogromen naslanjač.

Program: Odhod v zgodnjih jutranjih urah z dogovorjenega mesta. Vožnja v smeri Italije mimo Trsta in Benetk čez Padsko nižino, mimo Verone do Milana. Ogled bomo pričeli na veličastnem trgu Piazza Duomo z istoimensko stolnico, ki je največja gotska mojstrovina v Italiji in tretja največja cerkev v Evropi. Po ogledu se bomo sprehodili pod arkadami galerije Vittorio Emanuele, kjer se vrstijo najlepše modne trgovine svetovno znanih blagovnih znamk. Ustavili se bomo v eni izmed pravih kavarn, ker brez kapučina v Milanu ne gre. Sprehodili se bomo do slovite milanske operne hiše – Teatro alla Scala. Po ogledu mesta si bomo privoščili nekaj prostega časa za uživanje v odlični kulinarični ponudbi in nakupih ter se ob dogovorjeni uri zbrali pri milanskem slavoloku – Arco della Pace, od koder se bomo odpravili proti milanskem razstavišču Fabbrica del Vapore, kjer bomo z ogledom razstave Harry Potter skupaj zaključili naše “popotovanje” po Milanu. Sledi nočna vožnja nazaj do Slovenije.

Ponudba vključuje:

1-dnevni izlet in ogled Milana za 1 osebo
Vstopnico za razstavo Harry Potter
Avtobusni prevoz po programu
Prijavnino

Turistično spremljanje/vodenje in organizacijo
Zunanje oglede po programu
Osnovno nezgodno zavarovanje

 

Kupon je unovčljiv na dan odhoda: 20. 8., 25.8., 27. 8., 1.9., 3. 9. in 8.9. 2018

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.