Izlet na dlani

Predlog za izlet: Izlet v Rim in ogled Vatikana za 117 eur na osebo (nočitev + prevoz)!

  • 117 eur
  • Izlet v Rim in ogled Vatikana

Odkrijte Rim, večno mesto!
1.DAN: SLOVENIJA – ITALIJA
2.DAN: RIM IN VATIKAN: Po prihodu v italijansko prestolnico bomo najprej obiskali znamenito papeško državo Vatikan. Ogledali si bomo cerkev sv. Petra in Michelangelovo Pieta in v kolikor bo mogoče tudi notranjost. Po želji se bomo povzpeli na kupolo cerkve, od koder je krasen razgled na Vatikan z vrtovi ter na panoramo Rima. Po želji, za doplačilo in glede na možnost ogled Vatikanskih muzejev in Sikstinske kapele. Popoldan bomo nadaljevali z ogledi kulturnozgodovinskih znamenitosti Večnega mesta: trg Navona z vodnjakom Štirih rek, Panteon, vodnjak Trevi, kamor vržete kovanec, Španske stopnice,…Zvečer vožnja do hotela v okolici, večerja in nočitev.
3.DAN: RIM – SLOVENIJA: Po zajtrku si bomo ogledali baziliko Sv. Pavla izven obzidja z medaljoni papežev, mogočni Kolosej, razgledni grič Kapitol od koder je najlepši možen pogled na Forum Romanum. Nekaj prostega časa bomo imeli za kavo ali prigrizek, nato pa bo v zgodnjih popoldanskih urah sledila vožnja z vmesnimi postanki, proti domu. V Slovenijo bomo prispeli v nočnih urah.

Ponudba vključuje:
Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo
1x nočitev s polpenzionom (zajtrk in večerja) v dvoposteljni sobi v 3* hotelu (okolica Rima) za 1 osebo
Pristojbine in cestnine
Zunanje oglede po programu
Osnovno nezgodno zavarovanje
Spremstvo ter organizacijo izleta
Kupon je unovčljiv za odhod: 24. 2. 2017

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.