Izlet na dlani

PRIMERNO ZA TURISTIČNI BON! 1 noč z zajtrkom v Hotelu Park 4* na Bledu že za 57 eur na osebo

Uživajte v osveženi in prenovljeni podobi 4* Hotela Park na Bledu! Hotel Park se nahaja v središču Bleda ob obali Blejskega jezera. Privablja goste, ki si želijo aktivnih počitnic, saj okolica ponuja nešteto možnosti za aktivno preživljanje časa v naravi.

Zgodba vode, ki ponazarja vir življenja, Blejsko jezero ter izvir termalne vode na Bledu, je vključena v arhitekturno zasnovo sob, ki gledajo na Blejsko jezero, skupnih prostorov ter celotno ponudbo prenovljenega hotela. Drugi del zgodbe govori o parku, v katerega je hotel umeščen, ki predstavlja ime hotela. Njegova zgodba pa je predstavljena skozi sobe, ki gledajo na ta park. Povsem novo edinstveno podobo je dobil tudi notranji termalni bazen v zgornjem nadstropju hotela, ki ponuja dih jemajoč razgled na Blejsko jezero!

Hotel ima certifikat kolesarjem in pohodnikom prijaznega hotela. Restavracija in kavarna Park v sklopu hotela je dom originalne blejske kremne rezine, priljubljene sladice, po kateri slovi Bled daleč naokoli. V restavraciji pa se nahaja tudi vinska fontana z izbranimi slovenskimi vini (ob doplačilu). Za sprostitev, rekreacijo in lepši videz je gostom na voljo velik notranji bazen z ogrevano termalno vodo in čudovitim pogledom na Blejski grad in otok. Temperatura vode v bazenu Hotela Park je prijetnih 30 °C. Ob bazenu sta whirlpool in savna.

Priznano alpsko letovišče Bled že stoletja navdušuje svetovljanske iskalce naravnih lepot in športnih izzivov. Danes je tudi priznano konferenčno središče.

Ponudba vključuje:

1x nočitev za 2 osebi
1x zajtrk za 2 osebi
Neomejen vstop v panoramski hotelski ogrevani bazen v najvišjem nadstropju hotela
Brezplačni Wi-Fi

Bon v vrednosti 10 €, ki ga lahko unovčite pri koriščenju ene storitve iz ponudbe SPA PARK, v vrednosti najmanj 60 €
Zaki bonus kartico za družine, ki vključuje različne sezonske aktivnosti in popuste
Brezplačno parkirišče (glede na razpoložljivost)

 

Ponudba je unovčljiva do 04. 10. 2020

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

1 komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.