Izlet na dlani

PRIMERNO ZA TURISTIČNI BON! 1 noč z zajtrkom v Hotelu Planinka 4* (Ljubno ob Savinji) že za 44,5 eur na osebo (otrok do 12 let brezplačno)

Hotel Planinka s 4 zvezdicami vas vabi na sprostitev v naravi Savinjskih Alp in ob reki Savinji. V bližini hotela se nahaja tudi smučišče Golte (oddaljeno 16 km), kjer lahko preživite idealne zimske počitnice! V hotelu Planinka lahko vedno odložite prtljago in napolnite baterije. Trenutki, ki jih boste preživeli v teh krajih, bodo, kot vse lepe stvari, prehitro minili.

V hotelu Planinka bodo poskrbeli, da boste svoje počitnice napolnili z lepimi spomini, ki ostanejo za vedno. Posebnost hotela Planinka je elegantno vzdušje, ki je združeno z vrhunskim hotelskim udobjem, s preprostostjo, a s stilno dovršeno opremo in individualno postrežbo gostov. Njegovih štirinajst izjemnih sob je bilo opremljenih z veliko pozornosti do detajlov. Prostorne in udobno opremljene sobe omogočajo prijetno bivanje za vse goste. Klimatizirana soba s pogledom na gore ponuja televizijo z ravnim zaslonom, telefon, balkon in kopalnico s prho. Kopalnica vsebuje brisače in sušilec za lase. Brezžična povezava je na voljo v celotnem hotelu brezplačno. Brezplačno privatno parkirišče je na voljo pri hotelu (rezervacija ni potrebna).

Restavracija hotela Planinka se uvršča med najboljše restavracije v Sloveniji. Nudi vam zasebnost za vaše uživanje ob kulinariki. Chef Luka Peternel in njegova ekipa svoje goste očara z lokalnimi jedmi z mednarodnim pridihom. Restavracija v svoji vinski kleti skrbno hrani preko 150 vrhunskih slovenskih vin. K temu naboru so dodali še nekaj izjemnih tujih vin. Mala vinska klet je idealna za razvajanje vaših povabljenih v prav posebnem ambientu.

Doživite razkošje neokrnjene narave v objemu alpske klime v osrčju Ljubnega ob Savinji, ki omogoča številne možnosti preživljanja prostega časa. V dolini reke Savinje lahko uživate z ribiško palico v roki, lahko pa obujete pohodne čevlje in se odpravite v gore, ki ponujajo prekrasne razglede. Poleti in jeseni lahko okolico raziskujete s kolesom, pozimi pa uživajte v zimskih radostih.

Ponudba vključuje:

1x nočitev v dvoposteljni sobi z blakonom in pogledom na gore za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let biva brezplačno)
1x samopostrežni zajtrk za 2 osebi
Darilo ob prihodu

Steklenico vode v sobi ob prihodu
10% popusta na štirihodno večerjo v restavraciji Planinka
Brezplačno parkirišče
Brezplačni Wi-Fi

 

Ponudba je unovčljiva do 30. 12. 2020

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.