Izlet na dlani

PRIMERNO ZA TURISTIČNI BON! 2 ali 5 noči z zajtrkom v hotelu Lovec 4* na Bledu že za 98 eur oz 234 eur na osebo

Hotel Lovec stoji v središču Bleda, le nekaj korakov od obale Blejskega jezera in osrednjega parka. Iz hotela se odpira čudovit pogled na jezero, na bližnje Julijske Alpe in Karavanke. Hotel je odlično izhodišče za različne izlete, športne aktivnosti in obisk okoliških zanimivosti. Hotel krasijo 4 zvezdice, kljub vsej svoji sodobnosti pa je še vedno čutiti, da je to hotel, ki nosi pečat zgodovine.

Iz nekaterih sob lahko uživate v pogledu na jezero, druge krasi pogled na gore. Družine lahko sproščeno in brezskrbno uživajo v družinskih sobah. Izbrani naravni materiali, brezžični internet, mini bar, klima, sef, dvigalo so del prvovrstne hotelske ponudbe. V hotelu nudijo brezplačno uporabo bazena, jacuzzija in savn (finska, turška, infra). Hotel je družinam prijazen, posebej prilagojen za alergike, saj na zahtevo ponuja menije za posebne diete, prav tako je na voljo soba za alergike. Če radi dopustujete s hišnimi ljubljenčki, ste v Hotelu Lovec več kot dobrodošli.

V Hotelu Lovec je na voljo tudi a-la-carte restavracija Grill in Pub z veliko izbiro različnih domačih in mednarodnih vrst piva in žganja.

Bled s svojo očarljivostjo in z edinim otočkom v Sloveniji je že od nekdaj privabljal goste. Že v srednjem veku so ga obiskovali romarji, v 19. stoletju je zaslovel z Arnoldom Riklijem in zdravilnimi terapijami, po II. svetovni vojni je bila tu ena najlepših protokolarnih rezidenc tedanje države. Vsa ta zgodovinska dejstva, lepote kraja in ponudba so pripomogli k temu, da je Bled še vedno eno od najbolj atraktivnih krajev v Sloveniji, za počitnice, organizacijo kongresov, seminarjev in podobnih srečanj.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v dvoposteljni Komfort sobi za 2 osebi
2x zajtrk za 2 osebi
Pijačo dobrodošlice v Pubu Lovec

Neomejeno uporabo jacuzzija in savn
Neomejeno uporabo notranjega bazena
Uporabo kopalnega plašča, copat in kuhalnika za vodo, Brezplačni Wi-Fi

 

Ponudba je unovčljiva  od 1. 7. 2020 do 24. 12. 2020

Opcija za 5 noči z zajtrkom že za 234 eur na osebo

Več info + rezervacija kupona tukaj:
Megabon
Izlet na Dlani

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

2 komentarja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    • Žal informacije o zasedeneosti nimamo. Predlagamo, da rezervacijo termina izvedete neposredno s hotelom po telefonu: +386 4 6205 132 ali 118 ali na e-mail: [email protected]; ob rezervaciji obvezno povejte, če boste plačali s turističnim bonom (spremembe načina plačila kasneje niso možne)

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.