Izlet na dlani

PRIMERNO ZA TURISTIČNI BON! 2 noči v APP Ocepkov gaj + kopanje (Terme Topolšica) že za 90 eur na osebo (2 otroka brezplačno)

Za vse tiste, ki cenijo moč naravnega – Terme Topolšica – Ocepkov Gaj, odmaknjene od mestnega vrveža in divjih cest, svoje goste pričakajo v objemu gorskega zraka in spokojne tišine. Oko se spočije ob pogledu na okoliške hribe in korak začuti stik s samim seboj. Srednjegorska klima postreže z blagodejnimi učinki in mnogimi sončnimi dnevi. Za naravo, ki objema Topolšico, se zdi, da zdravi sama po sebi.

Na zelenem pobočju, nedaleč stran od osrednjega hotelskega kompleksa, se razprostira idilična vasica s 27 sodobno opremljenimi bivalnimi enotami. Leseni počitniški domovi Ocepkov gaj s 4 zvezdicami so oddaljeni le 5 min hoje od term Topolšica Spa.

Hišice sredi mirnega gozda nudijo teraso, balkon in popolnoma opremljeno kuhinjo.Vsi apartmaji imajo teraso z mizico in stoli, balkon z ležalniki, direktno telefonsko linijo, plazma TV s satelitskimi programi, brezplačni dostop do brezžičnega interneta, brezplačni dostop do kabelskega interneta, alarm, trezor, sušilec za lase, mikrovalovno pečico, so klimatizirani, ogrevani in imajo talno gretje.

Terme Topolšica, odmaknjene od mestnega vrveža in divjih cest, svoje goste pričakajo v objemu gorskega zraka in spokojne tišine. Oko se spočije ob pogledu na okoliške hribe in korak začuti stik s samim seboj. Srednjegorska klima postreže z blagodejnimi učinki in mnogimi sončnimi dnevi. Za naravo, ki objema Topolšico, se zdi, da zdravi sama po sebi.

Terme Topolšica krasi zavidljiva tradicija zdravljenja in zdravilstva, zadnje posodobitve pa zdravilišče spreminjajo v razkošen termalno-turistični kompleks. Najsodobnejši wellness programi zdravilišča bodo zadovoljili še tako zahtevnega gosta, pestrost ponudbe pa bo v Topolšico privabila najrazličnejše obiskovalce. Terme Topolšica z značilnimi naravnimi danostmi poosebljajo vse tisto, kar potrebujeta telo in duša sodobnega človeka.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v apartmaju 2+2 za 2 osebi v apartmajskem naselju Ocepkov gaj (2 otroka do 12,99 let brezplačno)
Brezplačni vstop v hotelske bazene za 4 osebe
Brezplačni vstop v hotelske savne
Bogat animacijski program
Brezplačno izposoja palic za nordijsko hojo

Kopalne plašče v apartmaju
Posteljnino in brisače
20% popust na masaže celega telesa
Brezplačni Wi-Fi
Brezplačno parkirišče

 

Ponudba je unovčljiva do 24. 12. 2020
(bivanje od nedelje do petka; doplačilo za vikend 15 €/dan)

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.