Izlet na dlani

PRIMERNO ZA TURISTIČNI BON! 2 noči v leseni glamping hiški Ribno že za 167 eur na osebo

8 udobnih slovenskih hišk je ugnezdenih na odlični lokaciji, nedaleč stran od največjega slovenskega bisera, Blejskega jezera, med zelenim smrekovim gozdom in modro reko Savo.

Postavljene so pod drevesi ter vse narejene iz slovenskega lesa in izpod rok slovenskih obrtnikov. Luksuz zagotavljajo prijetna domača notranja oprema, zasebna zunanja kad ter privatna kopalnica, savna in skupni družabni prostor. Zraven hišk se nahaja eden izmed znamenitih slovenskih hotelov, Hotel Ribno, ki se ponaša z bogato zgodovino, vendar je gostom glampinga zagotovljena popolna zasebnost. Namig za vse goste – med bivanjem v glampingu Ribno ne pozabite uživati – osvojite slovenske gore, jahajte lipicanca, privoščite si blejsko kremno rezino in zaveslajte na Blejski otok – edini otok v Sloveniji!

Oprema hišk: 1 dvojni pograd, 2 omari, miza, 2 fotelja, 2 tabureja, TV, Wi-Fi, ogrevanje, terasa z vrtnim pohištvom in leseno kadjo, zasebna kopalnica (ločena od hiške). Skupni prostori: Skupni pokrit prostor za druženje, notranja savna s tušem in wc-jem ter prostorom za počivanje, prostor za počivanje z ležalniki

Bled s svojo okolico nudi veliko možnosti za gibanje na prostem v vseh letnih časih. Poletje je tako idealen čas za pohodništvo, tek, kolesarjenje, kopanje, plezanje, jahanje, igranje tenisa, odbojke ali golfa.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v leseni hiški sredi gozda za 2 osebi
Uporabo zasebne lesene kadi z vročo vodo
Uporabo zasebne kopalnice
Posteljnino in brisače
Ohlajeno steklenico penine (0,375 l)
1x energijski napitek

Brezplačno uporabo tenis igrišča (vsak dan bivanja 2 uri)
Uporabo kolesarnice za shranjevanje koles
Uporabo prostora za čiščenje koles
Zemljevid kolesarskih in sprehajalnih poti
Brezplačno parkirišče
Brezplačni Wi-Fi

 

Ponudba je unovčljiva od 19. 6. 2020 do 3. 7. 2020

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

 

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.