Izlet na dlani

PRIMERNO ZA TURISTIČNI BON! 2 noči z zajtrkom v APP Golte 4* + št. aktivnosti že za 84,5 eur na osebo (2 otroka brezplačno) (KROMPIRJEVE!)

Gorski center Golte združuje naravne danosti s sodobno in živahno turistično ponudbo skozi vse leto. Na 1410 m n. m. boste doživeli poletje v družinam prijaznem okolju.

Apartmaji Golte vam zagotavljajo udobno in ugodno bivanje. Tik ob hotelu se nahaja 12 povsem novih in sodobno opremljenih apartmajev v velikosti od 44 do 55 m2.

Apartma mansarda 4+2 – apartma v velikosti 44 m2 ima dve spalnici (spalnica z zakonsko posteljo, spalnica z dvema posteljama in dodatno ležišče, primerno za do dve osebi – 2 otroka ali 1 odraslo osebo. Dodatno ležišče je veliko 140 x 190 cm). Ima eno kopalnico s tušem in dnevno sobo s televizijo ter kuhinjo. Kuhinja je opremljena s posodo, hladilnikom, pomivalnim strojem in električnim štedilnikom. Apartma ima balkon pred vhodom. V apartmaju je na voljo brezplačen Wi-Fi, posteljnina in brisače. Vsem gostom apartmaja pripada brezplačen povratni prevoz z nihalko do hotela Golte in parkirišče na spodnji postaji nihalke. Gostje apartmajev lahko koristijo 20% popust na vse aktivnosti v poletni sezoni (zip line, plezalna stena, najem e-koles, supanje, voden ogled kraških jam, ogled Alpskega vrta, masaže…) Gostje imajo neomejen vstop v hotelski fitness.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v apartmaju 4+2 za 2 osebi (2 otroka do 17,99 let brezplačno)
2x zajtrk za 2 osebi
1x zip line spust za vso družino
Halloween escape room in program presenečenja za vso družino
Pohod z baklami ob polni luni 31. 10. (glede na vremenske razmere)
Neomejen vstop v fitnes center

20% popust na vse aktivnosti (najem e-koles, zip line, plezalna stena, Alpski vrt)
20% popust na masaže, nego telesa ali obraza v Wellness centru nad oblaki
Brezplačna panoramska vožnja z nihalko
Brezplačni Wi-Fi
Brezplačno parkirišče na spodnji postaji nihalke

 

Ponudba je unovčljiva od 26. 10. do 28. 10. 2020 in od 30. 10. do 1. 11. 2020

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Izlet na Dlani

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.