Izlet na dlani

PRIMERNO ZA TURISTIČNI BON! 2 noči z zajtrkom v Grand Hotel Primus 4* (Ptuj) že za 120 eur na osebo (2 otroka gratis!)

Ponudba na Megabonu za 3-dnevni oddih v Termah Ptuj in Hotelu Primus: ✔ekskluzivni termalni bazeni ✔savna, spa, wellness ✔skrb za zdravo prehrano ✔termalni park ✔aktivnen oddih in in še in še, … V Hotelu Primus boste obkroženi z zdravjem, harmonijo in dobrim počutjem! Posvetite se sebi, odpravite stres in odločite se za Hotel Primus!

Hotel Primus: Naj Hotel Primus postane vaše pribežališče, v katerem si želite povrniti vitalno energijo. Gostje hotela se lahko sprostijo v wellness centru rimskega stila ali razvajajo s kulinaričnimi dobrotami, katerih recepti segajo v daljno preteklost. Drugemu tipu uživačev je namenjeno Golf igrišče Ptuj. Rimski pridih preveva tudi kongresne storitve. Hotel Primus ponuja dvoposteljne sobe ter predsedniško, superior in junior suito.

V bazenih se lahko sprostite sami ali uživate v družbi. Obsegajo velik notranji in termalni bazen z izhodom v zunanji termalni bazen ter otroški bazen z igrali. Poleg notranjih bazenov sta na voljo še dva whirlpoola. Gostje se med obiskom bazenov lahko okrepčajo v bazenskem baru, ki ponuja pijačo, prigrizke in sladice. Svet savn ohranja tradicijo rimskih kopališč, ki so obsegala več vrst kopalnih sob, potilnico, kopeli z vročo in hladno vodo ter počivališče. Vse to v sodobni obliki najdete v Primusovem svetu savn. Različne finske in turške savne vam bodo savnanje predstavile v novi luči.

V Hotelu Primus sledijo zapovedim uravnotežene prehrane, zato skupaj s priznano nutricionistko oblikujejo jedi in nasvete za prehrano. Obroke gostov obogatijo z zdravo, a kljub temu okusno hrano. Gostje lahko izbirajo jedi z manj kalorijami, proti stresu pa učinkujejo tudi prav nič skromne sladice. Poskusite noro dobro Primusovo tortico s tekočo čokoladno sredico. V neposredni bližini Hotela Primus se nahaja golf igrišče, ki je posebej atraktivno zaradi razgibanosti in številnih vodnih ovir. Posebej zanimiva je 14. luknja s spektakularnim udarcem na otok.
Olimpijski in notranji rekreativni bazen bosta prispevala k nabiranju plavalnih kilometrov. Ob hotelu boste spretnost lahko dokazovali na golf igrišču. S kolesi se lahko popeljete skozi vinorodno okolico. Na voljo so tudi brezplačne vodene vadbe in fitnes (tudi na prostem).

Ponudba vključuje:

2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi (1. otrok do 12. leta in 2. otrok do 6. leta brezplačno)
2x bogat zajtrk za 2 osebi
Neomejeno kopanje v hotelskih bazenih Vespasianus
Celodnevno kopanje na dan odhoda

2x dnevno vstop v bazene in savne Termalnega parka
Popust na vstopv hotelski svet savn Flavia
Uporabo kopalnega plašča
Brezplačni Wi-Fi
Brezplačno parkirišče

 

Ponudba je unovčljiva od 26. 6. do 5. 7. 2020 in od 28. 8. do 1. 9. 2020
(doplačilo za bivanje od petka do nedelje znaša 4 €/oseba/noč)

Več info + rezervacija kupona tukaj:
Megabon

Na voljo tudi termini v juliju in avgustu tukaj!

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.