Izlet na dlani

PRIMERNO ZA TURISTIČNI BON!! 2 noči z zajtrkom v Grand Hotelu Sava Superior 4* (Rogaška Slatina) že za 120 eur na osebo (vikend)

Prepustite se čarom Rogaške in doživite kraljevsko razvajanje v prestižnem okolju! S cvetočim parkom in zeleno naravo obdan hotel vam nudi pravo sprostitev. V hotelu vas pričakuje prijazno osebje, ki bo poskrbelo za vašo dobro počutje in nepozabna doživetja. Prepustite se čudovitemu razvajanju, ki vas pričakuje v Grand Hotel Sava!

V hotelu se boste prepričali, da je bivanje v Grand hotel Sava nekaj posebnega, nekaj, kar vas bo sprostilo in napolnilo z dodatno energijo. Še posebej, če ga boste kombinirali z zdravilnimi dotiki maserjev, objemi termalne vode, gurmanskimi užitki v restavracijah in sladkimi dobrotami kavarne in slaščičarne Cappuccino ali Imperial. Za vse našteto pa bo poskrbelo osebje, kateremu ni vseeno, kako se pri njih počutite in s kakšnimi vtisi se boste poslovili. Ne samo, da želijo izpolniti vaša pričakovanja, želijo jih preseči in vas prepričati, da se je vredno vrniti nazaj!

Hotel se posebej ponaša z novo odprtim luksuznim ROI SPA wellness centrom, v sklopu katerega nudijo finsko savno, sanarium, parno savno, tepidarium (z ogrevalnimi stoli), solno savno, doživljajski tuš z efekti, ki traja 4-20 min, zunanji ohlajevalni bazen s temperaturo vode 22 – 26 stopinj, kopeli (gost se mora naročiti na recepciji ROI MEDICA) – doplačilo po ceniku, suha CO2 kopel – (gost se mora naročiti na recepciji ROI MEDICA) – doplačilo po ceniku

Opremljenost Superior sob: 21m2 – kopalnica (s tušem ali kadjo), WC, LCD TV, radio, telefon, mini bar, sef, kopalni plašč, klimatska naprava, brezplačen Wi-fi, večina sob z balkonom ter sobe s povezanimi vrati.
Opremljenost Lux sob: od 21m2 – 25m2 – prenovljene s kopalnico (s tušem): WC, LCD TV, radio, telefon, mini bar, sef, kopalni plašč, klimatska naprava, brezplačen Wi-Fi, večina sob z balkoni.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi
2x zajtrk v restavraciji Kristal za 2 osebi
Prost vstop v hotelski bazen Lotus (bazeni s termalno vodo 28-32 stopinj, 2x jacuzzi)
Ob petkih in sobotah nočno kopanje do 22. ure
Prost vstop v fitnes in savne Lotus (turška, finska, tepidarium)

Uporabo kopalnega plašča in brisače za kopanje
Bogat animacijski program (organizirani sprehodi, družabne igre, delavnice)
Program za duhovno in športno prebujanje: joga, jutranja gimnastika, vodna aerobika (vsak dan, razen nedelje)
Brezplačni Wi-Fi
Brezplačno parkirišče ob hotelu

 

Ponudba je unovčljiva od 3. 7. 2020 do 30. 8. 2020 (bivanje od petka do nedelje)

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.