Izlet na dlani

PRIMERNO ZA TURISTIČNI BON! 2 noči z zajtrkom v Hotel Rezidenca Ortus (Ankaran) že za 118,5 eur na osebo

Hotel Rezidenca Ortus, ki mu pred vhodom dela družbo 200 let stara oljka, je zasnovan kot butičen, individualen in sodobno ter minimalistično opremljen hotel, ki gostom nudi zasebnost, mir in udobje. V lesu zasnovan in trendovski hotel nudi prijeten ambient za sprostitev ter razvajanje v mirni in zeleni naravi polotoka.

Obmorska klima, zatišna obmorska lega in neokrnjena narava zagotavljajo sproščujoč in miren počitek. Ankaran leži na južnem pobočju Miljskega polotoka, na samem začetku slovenskega dela istrske obale, nedaleč od državne meje z Italijo. Eno izmed najlepših obmorskih naselij v Sloveniji je docela zaščiteno od severnega vetra – burje.

Mirna lokacija hotela vam omogoča prijeten počitek. Da bi vam lahko zagotovili sprostitev kot si jo zaslužite, hotel ponuja celovito udobje. Superior sobe so udobno opremljene, vsaka ima posteljo, TV, klimo, ogrevanje in lastno kopalnico. Okolica hotela ponuja veliko aktivnosti, tako v poletnih kot tudi v zimskih mesecih. Poleg morja in urejenih plaž lahko svoj prosti čas izkoristite tudi s kolesarjenjem po urejenih in označenih kolesarskih poteh, se sprehodite do bližnjega italijanskega mesta Muggia ali pa obiščete bisere slovenske obale.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v Superior dvoposteljni sobi za 2 osebi
2x zajtrk za 2 osebi
Pijačo dobrodošlice (lokalno vino)

Darilo ob prihodu – košarico svežega sadja
Brezplačni Wi-Fi
Brezplačno parkirišče

 

Ponudba je unovčljiva do 10. 7. 2020 in od 1. 9. do 2. 11. 2020

Več info + rezervacija kupona tukaj:
Megabon

Na voljo tudi 5 noči tukaj!

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.