Izlet na dlani

PRIMERNO ZA TURISTIČNI BON! 2 noči z zajtrkom v Hotelu Livada Prestige 5* že za 144 eur na osebo (2 otroka brezplačno)

Kaj vas pričakuje v tem luksuznem in vrhunskem SPA hotelu? ✔ekskluzivni hotelski termalni bazeni ✔Spa & Wellness ✔lokalna kulinarika ✔golf igrišče ob hotelu ✔Termalni park ✔Medico-wellness in Zdravstveni center ✔mir in popolno doživetje sprostitve ✔topli hodnik, ki povezuje hotel do Termalnega parka!

Splošne informacije o Hotelu Livada Prestige 5*: Hotel ponuja 122 sob in se nahaja neposredno ob golf igrišču ter Termalnem parku Terme 3000. V štirih hotelskih nadstropjih se nahajajo bazeni, restavracije in bari ter wellness center. Hotel nudi 5 tipov sob, posebnost so pa sobe s kadmi, v katere je mogoče natočiti črno termomineralno vodo.

Bazeni in wellness: Hotel Livada Prestige ponuja 5 bazenov, in sicer notranji termalni bazen, zunanji termalni bazen, bazen s črno termomineralno vodo, notranji in zunanji otroški bazen s tobogani. Prepustite se sprostitvi v savnah in izbirajte med finsko, turško, caladrium, laconium, infrardečo in banearium savno ali pa izberite kneipp ter masažni bazen. Pričakujeta vas tudi 2 wellness centra (hotelski Thai center Livada, ki ponuja masaže in Medico-wellness center Thermalium, ki se nahaja znotraj resorta Terme 3000 in ponuja raznoliko wellness ponudbo, kopeli in različne kozmetične storitve) in Zdravstveni center Terme 3000 (storitve za rehabilitacijo).

Ponudba vključuje:

2x nočitev v dvoposteljni Prestige sobi za 2 osebi
1 otrok do 6. leta brez ležišča in 1 otrok do 12. leta na pomožnem ležišču brezplačno v sobi z dvema odraslima in vključenim zajtrkom
2x bogat zajtrk za 2 osebi
Neomejeno kopanje v Termalnem parku Terme 3000 (na dan prihoda od 14. ure in na dan odhoda do 11. ure)

Na dan prihoda možnost kopanja od 11. ure dalje in na dan odhoda celodnevno kopanje v bazenih Hotela Livada Prestige
Vstop v hotelske savne (finska in infra rdeča)
Uporabo kopalnega plašča
Uporabo kopalnih brisač in ležalnikov ob bazenu
Brezplačni Wi-Fi v sobi in avli hotela
Brezplačno parkirišče

 

Ponudba je unovčljiva od 1. 11. do 19. 11. 2020 in od 18. 12. do 29. 12. 2020
(doplačilo za bivanje ob vikendih znaša 13,5 €/odrasla oseba/noč)

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Izlet na Dlani

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.