Izlet na dlani

PRIMERNO ZA TURISTIČNI BON! 2 noči z zajtrkom v Hotelu Livada Prestige 5* že za 144 eur na osebo (2 otroka gratis!)

Ekskluzivno na Megabonu! Nikjer ugodnejša cena za 3-dnevno termalno razvajanje za 2 osebi v Moravskih Toplicah in Hotelu Livada Prestige 5*! Kaj vas pričakuje v tem luksuznem in vrhunskem SPA hotelu? ✔ekskluzivni hotelski termalni bazeni ✔Spa & Wellness ✔lokalna kulinarika ✔golf igrišče ob hotelu ✔Termalni park ✔Medico-wellness in Zdravstveni center ✔mir in popolno doživetje sprostitve ✔topli hodnik, ki povezuje hotel do Termalnega parka!

Splošne informacije o Hotelu Livada Prestige 5*: Hotel ponuja 122 sob in se nahaja neposredno ob golf igrišču ter Termalnem parku Terme 3000. V štirih hotelskih nadstropjih se nahajajo bazeni, restavracije in bari ter wellness center. Hotel nudi 5 tipov sob, posebnost so pa sobe s kadmi, v katere je mogoče natočiti črno termomineralno vodo.

Bazeni in wellness: Hotel Livada Prestige ponuja 5 bazenov, in sicer notranji termalni bazen, zunanji termalni bazen, bazen s črno termomineralno vodo, notranji in zunanji otroški bazen s tobogani. Prepustite se sprostitvi v savnah in izbirajte med finsko, turško, caladrium, laconium, infrardečo in banearium savno ali pa izberite kneipp ter masažni bazen. Pričakujeta vas tudi 2 wellness centra (hotelski Thai center Livada, ki ponuja masaže in Medico-wellness center Thermalium, ki se nahaja znotraj resorta Terme 3000 in ponuja raznoliko wellness ponudbo, kopeli in različne kozmetične storitve) in Zdravstveni center Terme 3000 (storitve za rehabilitacijo).

Ponudba vključuje:

2x nočitev v dvoposteljni sobi Prestige za 2 osebi (1 otrok do 6. leta in 1 otrok do 12. leta brezplačno)
2x zajtrk za 2 osebi
Neomejeno kopanje v Termalnem parku Terme 3000

Na dan prihoda kopanje od 11. ure, na dan odhoda celodnevno kopanje)
Uporabo kopalnega plašča
Uporabo kopalnih brisač in ležalnikov ob bazenu
Brezplačni Wi-Fi v sobi in avli hotela
Brezplačno parkirišče

 

Ponudba je unovčljiva od 5. 7. do 28. 8. 2020
(doplačilo za bivanje ob vikendih znaša 4 €/oseba/noč)

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.