Izlet na dlani

PRIMERNO ZA TURISTIČNI BON! 2 noči z zajtrkom v hotelu Lovec 4* na Bledu že za 98 eur/osebo

Hotel Lovec stoji v središču Bleda, le nekaj korakov od obale Blejskega jezera in osrednjega parka. Iz hotela se odpira čudovit pogled na jezero, na bližnje Julijske Alpe in Karavanke. Hotel je odlično izhodišče za različne izlete, športne aktivnosti in obisk okoliških zanimivosti. Hotel krasijo 4 zvezdice, kljub vsej svoji sodobnosti pa je še vedno čutiti, da je to hotel, ki nosi pečat zgodovine.

Iz nekaterih sob lahko uživate v pogledu na jezero, druge krasi pogled na gore. Družine lahko sproščeno in brezskrbno uživajo v družinskih sobah. Izbrani naravni materiali, brezžični internet, mini bar, klima, sef, dvigalo so del prvovrstne hotelske ponudbe. V hotelu nudijo brezplačno uporabo bazena, jacuzzija in savn (finska, turška, infra). Hotel je družinam prijazen, posebej prilagojen za alergike, saj na zahtevo ponuja menije za posebne diete, prav tako je na voljo soba za alergike. Če radi dopustujete s hišnimi ljubljenčki, ste v Hotelu Lovec več kot dobrodošli.

V Hotelu Lovec je na voljo tudi a-la-carte restavracija Grill in Pub z veliko izbiro različnih domačih in mednarodnih vrst piva in žganja.

Bled s svojo očarljivostjo in z edinim otočkom v Sloveniji je že od nekdaj privabljal goste. Že v srednjem veku so ga obiskovali romarji, v 19. stoletju je zaslovel z Arnoldom Riklijem in zdravilnimi terapijami, po II. svetovni vojni je bila tu ena najlepših protokolarnih rezidenc tedanje države. Vsa ta zgodovinska dejstva, lepote kraja in ponudba so pripomogli k temu, da je Bled še vedno eno od najbolj atraktivnih krajev v Sloveniji, za počitnice, organizacijo kongresov, seminarjev in podobnih srečanj.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v dvoposteljni Komfort sobi za 2 osebi
2x zajtrk za 2 osebi
Pijačo dobrodošlice v Pubu Lovec

Neomejeno uporabo jacuzzija in savn
Neomejeno uporabo notranjega bazena
Uporabo kopalnega plašča, copat in kuhalnika za vodo, Brezplačni Wi-Fi

 

Ponudba je unovčljiva  od 1. 7. 2020 do 24. 12. 2020

Več info + rezervacija kupona tukaj:
Megabon

1 komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Sem inalid na invslidskem vozičku. A je primerno za nas na vozičkih?
  Kako je z kopanlico, wc-jem..??
  Je koliko toloko priperno?
  Radi bi z veseljem preživeli čas pri vas.
  Za vse ostale informacije sem na voljo na spodnjo tel.št.

  Z lepimi pozdravi ,
  Robrrt Krček
  Tel.št.:
  014665722

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.