Izlet na dlani

PRIMERNO ZA TURISTIČNI BON! 3 noči z zajtrkom + večerja v Hotelu Bellevue 4* že za 210 eur/osebo (otrok gratis!) (KROMPIRJEVE!)

Užijte svež zrak in se sprostite na nadmorski višini 1050 m v hotelu Bellevue. Privoščite si oddih v naravi na Pohorju ali pa se pustite razvajati v wellness centru, kjer bodo poskrbeli za dobro počutje vašega telesa in duha!

Hotel Bellevue 4* je prijeten hotel, ki privablja goste z zanimivo in domiselno ponudbo skozi vse leto. Poleg nastanitve so na voljo wellness center, restavracije ter predavalnice za poslovna srečanja. V hotelu Bellevue je na voljo 42 udobnih dvoposteljnih sob. Gostje lahko uživajo v bogati ponudbi savn s počivališči tudi na prostem, sprostitvenih masažah in v razkošnem ambientu Ciproš.

Tam, kjer nam višinski zrak omogoča lažje razmišljanje, delovne sestanke pa moti jutranje žvrgolenje ptic, tam kjer nam pogled skozi velika okna uhaja na vrhove dreves in zelene pašnike, tam vam za potrebe seminarjev, poslovnih srečanj, manjših sestankov, nudijo dve dvorani, z vso potrebno tehnično opremo.

Ponudba vključuje:

3x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi (1 otrok do 12. leta brezplačno)
3x zajtrk za 2 osebi
Posebno ugodnost: 3x brezplačna večerja za 2 osebi
Možnost priprave dietne prehrane

Dnevno sveže sadje na baru hotela
Vstop v finske savne
Vstop v fitness center
Animacijski program za otroke
Brezplačni Wi-Fi
Brezplačno parkirišče

 

Ponudba je unovčljiva od 24. 10. 2020 do 29. 10. 2020

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.