Izlet na dlani

PRIMERNO ZA TURISTIČNI BON! 4 noči z zajtrkom v glamping vinskem sodu (Terme Ptuj) že za 136 eur na osebo

Terme Ptuj v Glamping Vinski Vasi ponujajo posebno izkušnjo bivanja v velikih sodih za vino, ki zagotavljajo udobje hotelske sobe na prostem.

Ptuj s svojo bogato vinsko tradicijo navdušuje z devetimi predelanimi vinskimi sodi, ki ustvarjajo izvirno turistično izkušnjo. Osem sodov je opremljeno z ležišči, deveti pa s savno. Pod avtohtono vinsko trto so v vinski vasi organizirani dogodki, povezani z lokalnimi vinogradi in rimskimi tradicijami.

Glamping vinska vas se nahaja v Sloveniji pri Termah Ptuj, ki ponujajo sprostitev v slogu starorimskega hedonizma. Uživate lahko tudi v odličnih wellness centrih in velikem vodnem parku, ki ponuja veliko zabave in adrenalina. Ponudba vključuje tudi wellness, bazene ter savne, ki se nahajajo v Termalnem Parku v Termah Ptuj (4500 m2 notranje in zunanje površine vode).

Ponudba vključuje:

4x nočitev v vinskem sodu za 2 osebi
4x zajtrk za 2 osebi
2x dnevno vstop v termalni park (notranji in zunanji bazeni) in savne v termalnem parku
Posteljnino in brisače

Kopanje na dan odhoda do 11. ure
Dostop do brezžičnega interneta
Brezplačno parkirišče
Končno čiščenje vinskega soda

 

Ponudba je unovčljiva od 15. 6. do 2. 8. 2020

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Izlet na Dlani

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.