Izlet na dlani

PRLEKIJA! 2 noči s polpenzionom v Termah Banovci že za 168 eur za 2 osebi

  • 168 eur
  • 2 noči s polpenzionom v Terme Banovci za 2 osebi

Terme Banovci – domače vzdušje in gostoljubnost z nasmehom, počitnice v stiku z naravo, termalni vrelci z območja nekdanje Panonskem morju, bogata animacija za odrasle in otroke
Manjši hotel Hotel Zeleni gaj s 24 sobami stoji sredi neokrnjene prleške narave, a nudi gostom vse udobje, ki ga zahteva sodobni čas. Ta domačen in gostoljuben hotel poleti največ obiskujejo družine z majhnimi otroki, saj ima izredno obsežno ponudbo animacijskih programov, bazenski kompleks pa je še posebej prijazen do otrok in potreb mladih družin. V drugih letnih časih je hotel prijetno pribežališče seniorjev in parov, ki se razvajajo v banovski termalni vodi. Hotel je primerna štartna točka za izlete do znamenitosti okoli reke Mure.

Ponudba vključuje:
2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi
2x polpenzion za 2 osebi
Neomejeno kopanje v termalnih bazenih
Možnost celodnevnega kopanja tudi na dan odhoda
Uporabo kopalnega plašča
Kupon je unovčljiv od 9. 1. 2017 do 24. 2. 2017 (bivanje med tednom – doplačilo za bivanje od petka do nedelje znaša 10 €/oseba/noč)

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.