Izlet na dlani

PRVI MAJ! 2 noč s polp. v Hotelu Sol Aurora 4* v Umagu že za 76 eur/osebo

Hotel Sol Aurora je eden prvih ekološko naravnanih hotelov na Hrvaškem. Hotel je odlična destinacija za vse, ki želijo uživati v celostni bogati hotelski ponudbi. Zunanji bazen, le streljaj stran od plaže, iz katerega se ponosno dviga oljka, ki je simbol podnebja Istre, nudi edinstven pogled na Jadransko morje. 

Hotel ima 52 enoposteljnih sob, 246 dvoposteljnih sob, 4 hotelske apartmaje z eno dvoposteljno spalnico in 4 hotelske apartmaje z dvema dvoposteljnima spalnicama.

Hotel Sol Aurora nudi dejavnosti za otroke in odrasle, z najboljšo zabavo pa poskrbi za popolne družinske počitnice. Dobrodošli na prave počitnice z veliko sonca in zabave! Svojim gostom nudijo zabavni športni program, gimnastiko na vodi, pilates, yogo, aerobiko, namizni tenis, stezo za jogging, nordijsko hojo, najem koles, razne vodne športe in veliko več.

Mesto Umag se je razvilo v eno izmed najbolj priljubljenih turističnih destinacij na Hrvaškem in to ni presenečenje. Slikovito istrsko mesto na Jadranski obali izstopa s svojo lepoto.Zaradi svoje lokacije na severozahodu Hrvaške, Umag šteje za vrata Istre iz Evrope. Takoj po prihodu v mesto boste opazili njegove čari. Takoj, ko zagledate te neskončne mediteranske pejsaže in začutite vonj Jadranskega morja v zraku, vedeli boste, da se nahajate na posebnem mestu.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v Economy sobi za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno)
2x polpenzion za 2 osebi
Prvomajski piknik pred hotelom (1. 5. 2018)
Brezplačni Wi-Fi

Upgrade v Classic sobo z balkonom ali Premium sobo s pogledom na morje (glede na razpoložljivost)
Brezplačno parkirišče v bližini hotela
Pozno odjavo (glede na razpoložljivost)
Turistično takso

 

Kupon je unovčljiv od 28. 4. 2018 do 2. 5. 2018

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iskalnik letalskih kart

data-locale="en-GB" data-affiliate="network:CJ;publisher:6746289">

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.