Izlet na dlani

PRVI MAJ! Letalska karta in 3 nočitve na Siciliji (Palermo) (letalo + hotel 3*), že 114 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v času prvomajskih praznikov (pet 29.04.- pon 02.05.2016) za dve osebi v sicilijanskem mestu Palermo.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Volotea z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin  na voljo, že za 39 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne manjše osebne prtljage do 10kg).

V Palermu so na voljo 3 nočitve (za termin 29.04.- 02.05.2016) v odlično ocenjenem B&B v središču mesta s 3* Bed and Breakfast O Scia, kjer je cena za dve osebi že od 150 eur ali v hotelu s 4* Cristal Palace hotel Palermokjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 166 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve  v Palermu na Siciliji (hotel+ letalo) znaša od 228 eur (oz. 114 eur na osebo). 

Podatki o hotelu in rezervacija:
Rezervacija B&B s 3* Bed and Breakfast O Scia za dve osebi (3 nočitve) za 150 eur na povezavi tukaj

pmo2

Rezervacija hotela s 4* Cristal Palace Hotel Palermo za dve osebi (3 nočitve + zajtrk) za 166 eur na povezavi tukaj pmo3

Rezervacijo letov iz Benetk v Palermo izvedete preko spodnje povezave (v iskalnik ki se vam odpre, vstavite podatke prikazane na spodnji sliki)
Benetke-Palermo-Benetke, že za 39 eur na osebo (29.04.-02.05.2016)pmo1
    

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.