Izlet na dlani

PRVI MAJ! Letalska karta in 5 nočitev na Ibizi (letalo + app 3*), že od 127 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 6 dnevnih počitnic v času prvomajskih počitnic (sre 27.4.- pon 2.5.2016) za dve osebi na Ibizi. Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bologne, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 56 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

Na Ibizi so na voljo 5 nočitev (za termin 27.4.-2.5.2016) v dobro ocenjenih apartmajih s 3*Apartamentos Tropical Garden, kjer je cena  za dve osebi že od 142 eur. 

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (app + letalo) na Ibizi tako znaša od  254 eur (oz. 127 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija app s 3* Apartamentos Tropical Garden za dve osebi (5 nočitev) za 142 eur na povezavi tukaj
ibiza2

Rezervacija letov na Ibizo preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na spodnji sliki):
Bologna -Ibiza-Bologna, že za 56 eur na osebo (termin 27.4.- 2.5.2016)ibiza1

ZAVAROVANJE: Že za 11.03 EUR lahko za omenjeno potovanje sklenete turistično zavarovanje Zavarovalnice Triglav. Sklenite tukaj! (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bologne vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 28 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za  Španijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.