Izlet na dlani

PRVI MAJ NA JADRANU! Letalska karta iz Zagreba in 2 nočitvi v Dubrovniku (letalo + hotel 3*+ zajtrk), že od 160 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 3 dnevnih počitnic v času prvega maja (sob  30.04. – pon 02.05.2016) za dve osebi v biseru Jadrana, v mestu Dubrovnik.
Ugodne letalske karte vam omogoča letalska družba Croatia Airlines z odhodom iz Zagreba, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 106 eur/osebo (v ceno je všteta tudi check in prtljaga).

V Dubrovniku sta na voljo 2 nočitvi (za termin 30.04. – 02.05.2016) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Ivka Hotel Dubrovnik, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 108 eur. 

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 2 nočitvi (hotel 3*+ zajtrk + letalo) v Dubrovniku tako znaša od 320 eur (oz. 160 eur/osebo)

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3*Ivka Hotel Dubrovnik za dve osebi (2 nočitvi + zajtrk) za 108 eur na povezavi tukaj
dubr1

Rezervacija letov iz Zagreba v Dubrovnik preko spodnje povezave:
Zagreb-Dubrovnik-Zagreb, že za 106 eur na osebo (termin 30.04- 02.05.2016)

dubr2

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Zagreba vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 10 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Dubrovnik lahko naročite tukaj.

 

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.