Izlet na dlani

PRVI MAJ V POREČU! 3 noči s polp. v Hotelu Delfin že za 75 eur na osebo

Uživajte v prvomajskem oddihu v Poreču! Hotel Delfin v Poreču je pravo mesto v malem. Najdite zatočišče pred vsakdanjostjo v simpatičnem hotelu, v katerem vam nikdar ne bo dolgčas. Zabava v večernih urah, organizirano nočno kopanje in sprehodi pod zvezdnatim nebom ustvarjajo idealno mesto za vse romantike.

Hotel se ponaša z dvigalom, varovanim parkiriščem, kongresnim centrom in zunanjim bazenom. V neposredni bližini se nahaja javna plaža in frizerski salon.

V prostem času si lahko privoščite obilico zabave ob igri mini golfa ali tenisa na tenis igrišču ter ob raznih vodnih športih in animacijskih programih. Lahko pa se sprehodite po urejenih peš poteh ali pa si privoščite izlete po okolici.

Po tem pa se lahko ustavite v glavni restavraciji ali čudovitem bistroju na plaži.

Pravijo, da istrska obala v vsaki uvali skriva eno plažo. V primeru Poreča se v vsaki laguni skriva vsaj nekaj plaž, ena lepša od druge.

Ponudba vključuje:

3x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi
3x polpenzion za 2 osebi
Uporabo zunanjega bazena (odvisno od vremenskih razmer)

Uporabo ležalnikov na bazenu (odvisno od razpoložljivosti)
Turistično takso
Brezplačni Wi-Fi (na recepciji)

 

Kupon je unovčljiv od 26. 4. 2018 do 3. 5. 2018

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Izlet na Dlani

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.