Izlet na dlani

PRVI MAJ!!!Povratna letalska karta in 7 nočitev na Majorki (letalo + hotel 3* + zajtrk), že od 197 eur na oseb

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 8 dnevnih počitnic v času prvomajskih počitnic (sre 29.04.- sre 06.05.2015) za dve osebi na Majorki. Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bologne, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 40 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

Na Majorki je na voljo 7 nočitev (za termin 29.04.-06.05.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Hotel Roc Linda Palma, kjer je cena  za dve osebi vključno z zajtrkom že od 313 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (hotel z zajtrkom + letalo) na Majorki tako znaša od  393 eur (oz. 197 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3* Hotel Roc Linda Palma za dve osebi (7 nočitev + zajtrk) za 313 eur na povezavi tukaj
palma2

Rezervacija letov na Majorko preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na spodnji sliki):
Bologna -Palma-Bologna, že za 40 eur na osebo (termin 29.04- 06.05.2015)
palma1

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj:HotelscombinedAirbnb (25USD popusta) ali  Trivago
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bologne vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 28 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za  Španijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.