Izlet na dlani

PRVI NOVEMBER! Povratna letalska karta in 2 nočitvI v Kölnu (letalo + hotel 4*), že za 84 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 3 dnevnih počitnic v času okrog prvega novembra (termin pet 30.10.- ned 01.11.2015) za dve osebi v nemškem Kölnu.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bergama, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 20 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Kölnu sta na voljo 2 nočitvi (za termin 30.10-01.11.2015) v dobro ocenjenem hotelu v središču mesta s 4* Hotel Cologne Rudolfplatz, kjer je cena za dve osebi že od 127 eur (Tripadvisor ocena tukaj).

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 2 nočitvi (hotel 4* + letalo) v Kölnu tako znaša od  167 eur (oz. 84 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 4* Hotel Cologne Rudolfplatz za dve osebi (2 nočitvi) od 127 eur na povezavi tukaj
koln1

Rezervacija letov v Köln preko spodnje povezave (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Bergamo- Köln- Bergamo, že za 20 eur/osebo(termin 30.10 – 01.11.2015)
koln2

Iz Celovca so povratne letalske povezave v Köln okvirno od 100 eur naprej (povezava tukaj), iz Zagreba od 120 eur naprej (povezava tukaj)…

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bergama vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 38 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Nemčijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.