Izlet na dlani

PRVI NOVEMBER..Povratna letalska karta in 4 nočitve v Istanbulu (hotel 3*+ letalo+ prtljaga) že od 158 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v času okrog prvega novembra (termin sre 28.10. – ned 01.11.2015) za dve osebi v Istanbulu.

Ugodne letalske karte vam omogoča letalska družba Alitalia z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 98 eur na osebo (v ceno je vključena tudi check in prtljaga).

V Istanbulu so na voljo 4 nočitve (za termin 28.10. – 01.11.2015) v dobro ocenjenenem hotelu v središču Istanbula s 3* Hippodrome Apartment,  kjer je cena za dve osebi že od 120 eur (Tripadvisor ocena tukaj).

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi  za 4 nočitve (hotel 3*+ letalo) v Istanbulu tako znaša od 316 eur (oz. 158 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
  Rezervacija hotela s 3* Hippodrome Apartment za dve osebi (4 nočitve) za 120 eur na povezavi tukaj

ist2

Rezervacija letov v Istanbul preko spodnje povezave :
Benetke – Istanbul – Benetke, že za 98 eur (termin 28.10. -01.11.2015)ist1

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Istanbul lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.